Avanpremiera „Spiderman – Far from home” la Ispire Cinema Craiova

Avanpremiera „Spiderman – Far from home” la Ispire Cinema Craiova

250px-Flag_of_Romania.svg

FR

Filmul readuce în prim-plan, în regia lui Jon Watts, povestea Omului Păianjen, într-o distribuție inedită, ce face trimitere la super-eroii îndrăgitelor serii americane „Iron Man” și „Avengers”.

Peter Parker, adolescentul dotat cu super-puteri, discipolul lui Tony Stark alias Iron Man, oscilează între responsabilitatea de a salva lumea și dorința de a avea o viață normală. Încercând să se desprindă de rolul de super-erou măcar pe parcursul excursiei organizate de școală în Europa, Peter (Tom Holland) vrea să își lase acasă costumul lui Spiderman și să fie „doar Peter” în timpul celor câteva zile petrecute cu prietenii, prioritatea lui fiind să-și declare sentimentele în fața frumoasei MJ (Zendaya). Dar planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din excursie. Ajunși în Veneția, orașul este atacat de un monstru de apă care este învins de Quentin Beck – alias Mysterio (Jake Gyllenhaal). Noroc cu mătușa May (Marisa Tomei) care, în ultimul moment, îi pune în bagaj costumul de super-erou, crezând că tânărul l-a uitat. Astfel, Spiderman reușește să intervină în lupta cu monstrul și să-l ajute pe Beck să salveze orașul, atrăgându-și admirația acestuia.

tmp_ryUjzC_e000e7b03d20f2db_MCDAVIN_EC006.jpg

Prietenia cu Mysterio este o adevărată lecție pentru Peter, care învață diferența dintre aparență și esență, precum și consecințele unor acțiuni calculate greșit, sub influența impulsurilor de moment. În distribuție apar și alți actori de excepție, precum Samuel L. Jackson (Nick Fury) sau Jon Favreau (Harold Hogan, alias Happy).

O lecție despre responsabilitate, prietenie, curaj și descoperirea de sine, „Omul Păianjen – Departe de casă” îmbină momentele de tensiune cu comedia, spre deliciul amatorilor de filme de gen, oferind totodată, pe lângă cadrul din New York, obișnuit pentru seria „Spiderman”, un tur prin unele dintre cele mai frumoase orașe ale Europei: Veneția, Praga, Berlin, Londra, descoperite prin ochii adolescentului frământat de fiorii primei iubiri.

Combinând acțiunea, efectele speciale și momentele umoristice, filmul 3 D reușește să ne captiveze indiferent dacă suntem copii, adolescenți sau adulți. Este o alegere bună pentru o ieșire la cinema cu prietenii sau cu familia. Eu am mers cu prietenii mei din Asociația Blogerilor Olteni.

66373090_2312450778875131_6008530140387082240_n